Over Lespro

Lespro heeft rijles opnieuw uitgevonden!

Dit betekent dat jij als leerling centraal staat en dat je naast een rijinstructeur een coach krijgt die jouw opleidingstraject bewaakt en bijstuurt. Daarnaast geven we jou en eventueel je ouders zo veel mogelijk inzicht in de voortgang van je rijlessen. Heel het traject is online te volgen.

In 5 stappen volg je een opleidingstraject met als doel om je zo snel mogelijk alle vaardigheden te leren. Doordat we zoveel mogelijk geautomatiseerd hebben, zijn de rijlessen ook een stuk goedkoper!

Lespro is de nieuwe rijschool in regio Breda. We rijden in nieuwe Renault Clio's en hebben alleen de beste, ervaren en leukste instructeurs in dienst. Wil jij ook starten met het halen van je rijbewijs? Spreek dan direct een vrijblijvende proefles af.

Ja, ik wil een vrijblijvende proefles

Besluit je om nu een proefles te volgen bij Lespro dan betaal je slechts €37,50,- i.p.v. €75,-. Je krijgt dus 50% korting! De proefles bestaat uit 100 minuten waarin je voor het eerst rijles krijgt en de rijinstructeur een inschatting maakt van het aantal lessen dat je nodig zult hebben.

© Copyright 2019 Lespro   |   Algemene Voorwaarden   |   Privacy Policy   |   Kvk nummer: 59322683

Plan direct je proefles in!