Lespro heeft rijles opnieuw uitgevonden!

Dit betekent dat jij als leerling centraal staat en dat je naast een rijinstructeur een coach krijgt die jouw opleidingstraject bewaakt en bijstuurt. Daarnaast geven we jou en eventueel je ouders zo veel mogelijk inzicht in de voortgang van je rijlessen. Heel het traject is online te volgen.

Lespro heeft rijles opnieuw uitgevonden!

In 5 stappen volg je een opleidingstraject met als doel om je zo snel mogelijk alle vaardigheden te leren. Doordat we zoveel mogelijk geautomatiseerd hebben, zijn de rijlessen ook een stuk goedkoper!

Lespro is de nieuwe rijschool in regio Breda. We rijden in nieuwe Renault Clio's en hebben alleen de beste, ervaren en leukste instructeurs in dienst. Wil jij ook starten met het halen van je rijbewijs? Spreek dan direct een vrijblijvende proefles af.

Ja, ik wil een vrijblijvende gratis proefles

Spreek direct een vrijblijvende proefles af: Deze proefles is tijdelijk gratis ipv 98,-. Wees er dus snel bij! De proefles duurt 100 minuten waarin je voor het eerst rijles krijgt en de rijinstructeur een inschatting maakt van het aantal lessen dat je nodig zult hebben.

© Copyright 2023 Lespro BV   |   Algemene Voorwaarden   |   Privacy Policy   |   Kvk nummer: 59322683

Plan direct je proefles in!