Het verhaal van de Lespro instructeurs

Het verhaal van de Lespro instructeurs

Erwin

Ik heb de opleiding roc sport en bewegen gedaan (niveau 4) en ben daarna in den Hey-acker beland als activiteiten begeleider. Hier heb ik ervaren hoe het is om met (lastige) jeugd te werken en ze les te geven.

Helaas moest ik daar weg wegens de economische crisis en heb ik verschillende tijdelijke banen gehad. Totdat ik op een gegeven moment ging nadenken over wat ik nou echt leuk vond. Dit is les geven aan jongeren in het algemeen. Of dit nu op een sportveld of in de auto is maakt niet zo heel heel veel verschil.

Het sociale aspect en de leerling zien groeien is het leukste wat er is!

Kevin

Hallo allemaal, ik ben Kevin. Voordat ik bij Lespro kwam werken heb ik geleerd de lekkerste pannenkoeken te bakken en als een pro kaarten te schudden en delen. Ik heb een passie voor autorijden en auto's en omdat ik mijn passie graag deel ben daarom alweer een aantal jaar met veel plezier aan het werk als rijinstructeur. Daarnaast ben ik echtgenoot en vader, gelukkig luisteren mijn leerlingen beter dan mijn zoon Blake (1,5 jaar).

Ik vind het geweldig om leerlingen te zien opbloeien en hoe je een band met ze opbouwt. We hebben natuurlijk ook hetzelfde doel: zorgen dat je dat rijbewijs behaalt zodat je daarna zelfstandig én veilig de weg op kan.

In de toekomst zie ik voor me dat we steeds meer de auto zelf laten rijden en we als bestuurder meer een controleerde taak gaan hebben. Ik vind alle ontwikkelingen rondom ADAS (de rijhulpsystemen) dan ook heel interessant.

Mark

Hoi automobilisten in spe, ik ben Mark ook wel de zingende rij instructeur genoemd. Voordat ik bij lespro kwam werken, heb ik vele verschillende mensen mogen vermaken en vervoeren in de leukste voertuigen van Europa. Van limousine tot aan de meest extreme Partybus van Europa. Naast de liefde voor muziek heb ik een passie voor autorijden en wil deze passie met toekomstig rijdend Nederland delen. Al een paar jaar maak ik de wegen van Tilburg en omstreken een stuk veiliger als rij instructeur. Naast deze passie ben ik echtgenoot, papa  van 3 (b)engels en vind je me in het bos op de fiets of zondag op het voetbalveld.

Mijn enthousiasme en passie voor autorijden wil ik door mijn rijlessen overbrengen op mijn leerlingen. Samen gaan wij aan de slag om Nederland een automobilist rijker de weg op te laten gaan. Naast de gezelligheid en leuke momenten die we in de lesauto heb, probeer ik ervoor te zorgen dat JIJ het ook zonder mijn hulp kan.

Wat de toekomst mij gaat brengen, is een goede vraag. Hopelijk zien we elkaar terug op de weg. Ik op een Harley en jij in een Plymouth Roadrunner.

© Copyright 2022 Lespro BV   |   Algemene Voorwaarden   |   Privacy Policy   |   Kvk nummer: 59322683

Plan direct je proefles in!