Het verhaal van de Lespro instructeurs

Paul

Erwin

Ik heb de opleiding roc sport en bewegen gedaan (niveau 4) en ben daarna in den Hey-acker beland als activiteiten begeleider. Hier heb ik ervaren hoe het is om met (lastige) jeugd te werken en ze les te geven.

Helaas moest ik daar weg wegens de economische crisis en heb ik verschillende tijdelijke banen gehad. Totdat ik op een gegeven moment ging nadenken over wat ik nou echt leuk vond. Dit is les geven aan jongeren in het algemeen. Of dit nu op een sportveld of in de auto is maakt niet zo heel heel veel verschil.

Het sociale aspect en de leerling zien groeien is het leukste wat er is!

Kevin

Lesgeven heeft altijd al in mijn bloed gezeten, daarom heb ik een opleiding gevolgd bij het CIOS in Breda en Goes. Daarna heb ik helaas niet iets kunnen vinden waar ik mijn passie in het begeleiden en lesgeven in kwijt kon.

Toen ik eenmaal kennis maakte met het beroep als rijinstructeur, wist ik dat ik hier mijn enthouiasme in kwijt kon. Want zeg nou eerlijk,  wat is er nou mooier dan iemand te begeleiden naar zijn rijbewijs, hetgeen waar je natuurlijk de rest van je leven nog plezier van hebt?

Auto rijden moet leuk zijn en dat begint bij mij in de lesauto!

© Copyright 2020 Lespro   |   Algemene Voorwaarden   |   Privacy Policy   |   Kvk nummer: 59322683

Plan direct je proefles in!