Kies voor de flexbiliteit van losse rijlessen

Wil je flexibel zijn in het plannen van je rijlessen? Bij losse lessen betaal je per rijles en kun je na iedere les bepalen wanneer je de volgende rijles wil plannen. Zo les je in je eigen tempo!

Je profiteert zo van de gegarandeerde kwaliteit van Lespro gecombineerd met lage lestarieven.

Kosten losse rijlessen

Losse lessen kun je bij Lespro al afnemen voor € 39,50. Nadat jij er klaar voor bent en op je eigen tempo gelest hebt, biedt Lespro jou ook de mogelijkheid om een theorie examen, tussentijdsetoets en praktijk examen af te leggen:

Losse Les39,50,- 
Vervolgles na een pakket afname39,50,- 
Theorie examen38,- 
Praktijk examen239,- 
Tussentijdse Toets239,- 

Hoewel je flexibeler bent met betalen van losse lessen, is het afnemen van een pakket over het algemeen aanzienlijk voordeliger. We adviseren daarom vaak om een pakket af te nemen. Wil je weten wat voor jou het gunstigste is? In een proefles kan de instructeur je aangeven hoeveel lessen je nodig hebt en advies geven over wat voor jou het beste is.

Vraag nu direct een vrijblijvende proefles aan:

Vul onderstaand formulier in. Besluit je om nu een proefles te volgen bij Lespro dan betaal je slechts € 37,50,- i.p.v. € 75,-. Je krijgt dus 50% korting! De proefles bestaat uit 100 minuten waarin je voor het eerst rijles krijgt en de rijinstructeur een inschatting maakt van het aantal lessen dat je nodig zult hebben.

Besluit je om na je proefles een pakket af te nemen? Dan krijg je de proefles helemaal gratis!

© Copyright 2018 Lespro   |   Algemene Voorwaarden   |   Privacy Policy   |   Kvk nummer: 59322683

Plan direct je proefles in!